Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموئزش ایرنا، مجید محمدی در سلسله نشست‌های یکشنبه های صادراتی آنلاین صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع نشست تجاری ایران-عمان افزود: ایجاد و تقویت شرکت‌های فناور و دانش بنیان برای رفع نیازهای جامعه و افزایش ثروت از طریق ارتقا فرهنگ نوآوری و کارآفرینی نقش پارک‌های علم و فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این راستا شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان "ایجاد شرایط لازم و تامین خدمات و حمایت‌های مورد نیاز برای شکل گیری و رشد کسب و کارهای دانش بنیان"، "اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی و جلوگیری ازمهاجرت نخبگان"، "تولید ثروت از علم و تجاری سازی دستاوردهای علمی" و "مشارکت و ایفای نقش در توسعه منطقه‌ای و رسیدن به اقتصاد دانش بنیان" را به عنوان ماموریت‌های خود تعریف کرده است.

محمدی اظهار داشت: تعداد هسته‌های فناور مستقر در این شهرک ۹۷ واحد و تعداد شرکت‌های فناور نوپا ۲۰۳ شرکت است. علاوه بر آن ۲۸۲ شرکت فناور رشد یافته در این شهرک مستقر هستند که کل واحدهای مستقر در حال حاضر بالغ بر ۵۸۲ شرکت شده است.

وی میزان موفقیت ۵۸۲ هسته و شرکت فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را ۷۵ درصد بیان کرد و گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته میزان گردش مالی شرکت‌های مستقر بالغ بر ۳۶۵۲ میلیارد تومان است، میزان فروش محصولات و خدمات این شهرک ۱۷۵۸ میلیارد تومان و حجم قرار دادهای پژوهشی و فناوری ما ۸۱۷ میلیارد تومان برآورد شده است.

محمدی ادامه داد: تعداد محصولات تجاری سازی شده این شهرک ۱۶۲۰ محصول است و شرکت‌های مستقر در این شهرک تاکنون ۳۷ میلیون دلار صادرات خدمات و محصولات داشته‌اند.

رییس اداره انتقال فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه اجرای طرح‌های مشارکتی از سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت، یادآور شد: در سال گذشته ۱۱ پروژه مشترک با حجم ۹۱ میلیارد تومان اجرایی شده است. این تعداد در سال ۹۸ تعداد ۶ پروژه و در سال ۹۷ تعداد ۲ طرح بوده است.

تولید محصولات کرونایی در شهرک اصفهان

این مسوول با اشاره به نقش آفرینی این شرکت در زمینه تامین نیازهای کرونایی کشور، افزود: تولید روزانه ۵۲ هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده، ۱۹ هزار ماسک نانو، ۱۵۰ هزار ماسک سه لایه و ۷۲ دستگاه و تجهیز از دستاوردهای شرکت‌های مستقر در این شهرک است.

وی گفت: علاوه بر آن ۱۰ شرکت در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده، چهار شرکت در زمینه تولید دستگاه‌های ضد عفونی کننده، یک شرکت در زمینه تولید دوربین غیر تماسی تب سنج، چهار شرکت در زمینه تولید ماسک نانویی بیمارستانی و ۶ شرکت در زمینه تولید تجهیزات بیمارستانی و تنفسی فعال هستند.

معرفی پتانسیل‌های صادراتی شرکت های دانش بنیان شهرک اصفهان

محمدی درباره وضعیت صادراتی محصولات این شهرک اظهار داشت: تجهیزات بهبود زخم، تخت‌های بیمارستانی، چراغ‌های جراحی، سیستم‌های تصویربرداری با اشعه ایکس، الکتروکاردیوگراف ۳ و ۶ کاناله و دستگاه فشار معکوس برای درمان زخم که از سوی شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شده است، از جمله پتانسیل‌های صادراتی به شمار می‌رود.

وی یادآور شد: ایمپلنت‌ها و پروتزهای پزشکی، مستربچ‌های افزودنی بر پایه PE و PP، سازگار کننده در کامپاندهای پلیمری، نانو افزودنی‌ها، چسب بین لایه‌ای، رنگ‌های خوراکی طبیعی، امولسیون‌های طعمی، امولسیفایر و پایدار کننده غذایی، سیروپ زعفران، طعم دهنده‌های غذایی با منشا طبیعی و روانکارهای صنعتی از دیگر پتانسیل‌های صادراتی این شهرک علمی و تحقیقاتی است.

سلسله نشست‌های یکشنبه های صادراتی آنلاین صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع نشست تجاری ایران-عمان امروز با حضور ۲۰ شرکت دانش بنیان به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. 

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی توسعه صادرات اصفهان دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی توسعه صادرات اصفهان صندوق نوآوری و شکوفایی توسعه صادرات اصفهان دانش بنیان ها شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت در زمینه تولید شرکت های مستقر میلیارد تومان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت ملی نفت: ۷۰۰ حلقه چاه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است
  • تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش‌بنیان شکسته شد
  • شکسته شدن تابوی تولید و صادرات کاتالیست با تلاش یک شرکت دانش بنیان
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور