Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@12:31:34 GMT

محصولات فناورانه دانشگاه سمنان؛ در راه صادرات

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۹۸۵۴۱

محصولات فناورانه دانشگاه سمنان؛ در راه صادرات

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی دانشگاه سمنان، حمیدرضا محمدیان‌سمنانی، معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان اظهار کرد: شرکت «کانسار فناور کارا» به مدیرعاملی حمید قاهری، در زمینه تولید انواع گچ‌های پایه آلفا برای دندان‌پزشکی و قالب‌گیری فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه محصولات این شرکت فناور در گام نخست به کشورهای عراق و ترکیه صادر می‌شود، گفت: این شرکت با راه‌اندازی سامانه‌ای نسبت به فروش محصولات خود به صورت آنلاین اقدام می‌کند و زمینه بازاریابی و تجاری‌سازی محصولات تولیدی شرکت خود را بدون واسطه و به صورت الکترونیکی فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان افزود: شرکت کانسار فناور کارا از سال ۱۳۹۶ در مرکز رشد پذیرش و با حمایت‌های پارک علم و فناوری و همچنین تعامل با دیگر شرکت‌های حوزه مواد معدنی در پارک علم و فناوری مراحل رشد را با موفقیت طی کرد.

محمدیان‌سمنانی خاطرنشان کرد: این شرکت با ورود به بازارهای جهانی، می‌تواند زمینه‌ساز خوبی برای توسعه فناوری و تجاری‌سازی دیگر فناوران دارای پتانسیل صادرات در حوزه مواد معدنی باشد.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری صادرات دانشگاه پارک علم و فناوری سمنان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند

به گزارش خبرنگار مهر، وجیه الله پارسا ظهر چهارشنبه در دهمین جشنواره جهادگران علمی و فناوری بسیج استان مرکزی اظهار کرد: ۴ هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: بیش از ۲۵ درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند همچنین این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از ۶۰ مرکز دانشگاهی با بیش از ۶۰ هزار دانشجو در سطح استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

پارسا با تاکید بر اینکه امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، گفت: در برنامه هفتم مقرر شده سهم آموزش‌های مهارتی به ۴۰ درصد برسد در حالی که اکنون این سهم ۱۶ درصد است.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیرش دانشجو مواجه هستند، گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو بوده و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت نیز تغییر یابد.

۱۶۷ اثر فناورانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیج استان مرکزی نیز بیان کرد: این جشنواره با هدف تقویت روحیه خودباوری علمی و کمک به بازدارندگی در مقابل فشارهای دشمن برای جلوگیری از پیشرفت علمی کشور و همچنین نمایش قدرت و اقتدار بسیج در جهت حفظ و تداوم ارزش‌ها و گسترش دستاوردهای انقلاب اسلامی و همچنین ترویج فرهنگ جهاد روحیه علمی و امید و نشاط در بین جوانان و بسیجیان استان مرکزی برگزار شد.

علی رحیمی افزود: از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۲ فعالیت این جشنواره در ۵ کمیته علمی و ارزیابی، برنامه ریزی و پشتیبانی، اجلاسیه و تبلیغات، روابط عمومی و ارتباطات و نظارت و بازرسی آغاز شده است.

وی گفت: کمیته علمی جشنواره ذیل شورای علمی فعالیت خود را با حضور اساتید استان از دانشگاه‌های مختلف استان آغاز کرده و تا پایان سال ۱۴۰۲ آماده دریافت آثار بود.

رحیمی تاکید کرد: در این بین ۱۶۷ اثر فناورانه به دبیر خانه جشنواره از سراسر استان ارسال شد و کمیته با برگزاری ۳۰۰ نفر ساعت جلسه آثار را بررسی و ۶۸ اثر را شایسته داوری دانست.

دبیر جشنواره علمی و فناوری جهادگران بسیجی استان مرکزی با اشاره به هم افزایی و همکاری دانشگاه‌های استان در این جشنواره گفت: در مجموع از آثار دریافتی، یک اختراع شایسته تقدیر، ۶ طرح به عنوان طرح فناورانه و ۷ اثر شایسته شرکت در نمایشگاه جمعی جشنواره و ۲ پایگاه به عنوان پایگاه علمی و پژوهشی نمونه و ۶ نفر از اقشار مختلف بسیج به عنوان اقشار دانشور نمونه برگزیده و تقدیر شدند همچنین از ۳ استاد حوزه علم و فناوری تجلیل شد.

رحیمی بیان کرد: بیش از ۲۱۰ جلسه با حوزه فناوری و مراکز دانش بنیان و هسته‌های فناوری برگزار شد که خروجی آن منجر به احصای بیش از ۱۴۶ نیاز فناورانه استان شد و بیش از ۵۰ تیم دانشجویی در استان مرکزی ساماندهی شدند و به ۳۲۰ نفر ساعت، آموزش ارائه شد.

کد خبر 6100618

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • شمار زیادی از دانشگاه‎های مرکزی محدودیت پذیرش دانشجو دارند
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۴
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها