Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری شده، توجه، همراهی و حمایت از مجموعه های دانش بنیان بیش از پیش باید در دستور کار قرار گیرد. مجموعه ای هایی که با تکیه بر ظرفیت، ایده و توان جوانی مدیران خود در مسیر رقم زدن اتفاقات ارزشمند در بخش های مختلف برای جامعه امروز گام برمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس نیز می بایست دستگاه های اجرایی ضمن کسب اطلاع و آگاهی دقیق از زوایای مختلف این بخش مهم در پویایی کشور، به اجرای طرح های موثر در تحقق و پیشبرد اهداف تعیین شده در این حوزه بپردازند.

در این رابطه مصطفی مافی رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از شکل‌گیری پارک علم و فناوری استان قزوین 10 سال گذشته و امروز می‌توانیم اعلام کنیم دوره توسعه قزوین آغاز شده و در صورت تحقق پروژه‌های پارک علم و فناوری، پارک علم و فناوری قزوین به توسعه مدنظر دست خواهد یافت.

وی افزود: در شرایط فعلی ۱۲۱ هسته و واحد فناور در پارک علم و فناوری استان قزوین مستقر شده اند و از این تعداد ۳۳ شرکت دانش بنیان، فعال می باشند.

مافی تصریح کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته امسال هدف گذاری شده تا واحدهای فناور و دانش بنیان به 2 برابر تعداد فعلی برسند که این موضوع نیازمند همراهی دستگاه های اجرایی و اختصاص فضای فیزیکی لازم می باشد.

رئیس پارک علم و فناوری استان خاطرنشان کرد: طی یک سال و نیم گذشته پذیرش پارک تکمیل شده و امروز ما با کمبود فضا روبرو هستیم و بیش از 50 شرکت‌ در صف قرار دارند.

وی ادامه داد: با توسعه زیرساخت‌های فناوری می توان به تحقق توسعه در سایر بخش ها امیدوار شد و در این راستا ما تلاش می کنیم زیرساخت‌های لازم را ایجاد کنیم.

مافی بیان کرد: ظرفیت های بخش خصوصی باید جدی گرفته شود چراکه باور داریم هر زمان که بخش خصوصی وارد میدان شده رو به جلو حرکت کرده ایم و اگر بنا داریم زیست‌بوم نوآوری در استان شکل بگیرد باید از توان بخش خصوصی استفاده کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری استان تصریح کرد: مطابق برنامه های تدوین شده حمایت و تقویت شرکت‌های دانش‌محور و فناور با تاکید بر ارتقاء سطح فناوری صنایع استان از طریق توسعه همکاری‌های ملی و بین‌المللی، تسهیل فرآیند تجاری‌سازی و نقش‌آفرینی موثر در زیست‌بوم نوآوری، برای سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۵ در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه به اقدامات پارک علم و فناوری طی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی مرکز نوآوری چشمه نور ایران، طراحی و تجهیز و افتتاح نمایشگاه دائمی محصولات واحدهای فناور پارک علم و فناوری، راه‌اندازی شبکه نوآوری استان، راه‌اندازی سامانه جامع فرایندهای پارک و تدوین شناسنامه تمام فرآیندها، تصویب و راه‌اندازی مرکز نوآوری گیربکس ایران و آغاز عملیات اجرایی و محتوای آن، راه‌اندازی مرکز مالکیت فکری و مرجع ثبت اختراعات، راه‌اندازی کانون‌های شکوفایی خلاقیت در شهرستان‌های استان، راه‌اندازی اولین مرکز رشد اقماری استان در شهرستان آبیک اقداماتی بوده اند که تا کنون به انجام رسیده اند.

مافی خاطرنشان کرد: افزایش 3 برابری اعتبارات هزینه‌ای، تصویب طرح جامع پارک علم و فناوری قزوین، تصویب بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل قانون بودجه‌ای ۱۴۰۰ برای شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور، انعقاد ۹ موافقت‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با رقم بیش از ۱۷ میلیارد تومان از دیگر اقداماتی بوده که صورت گرفته است.

رئیس پارک علم و فناوری استان گفت: تا سال ۱۴۰۲ برنامه ریزی کرده ایم که میزان ۷۵ درصد بودجه پارک را از محل درآمدهای اختصاصی تامین کنیم و این موضوع به کاهش  وابستگی پارک به بودجه‌های دولتی منجر می شود.

وی افزود: در حالی که صندوق پژوهش و فناوری باید طی 10 سال گذشته در استان قزوین راه‌اندازی می‌شد، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون ۱۱ میلیارد تومان حمایت مالی از این مجموعه ارائه شده است.

مافی در ادامه بیان کرد: الموت یکی از قطب های گیاهان دارویی کشور قلمداد می شود و می توان با راه‌اندازی مرکز مرتبط با این حوزه که به ۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد آن را به یکی از مراکز هایتک تبدیل کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان با اشاره به روند راه اندازی پردیس فناوری آبیک گفت: با راه‌اندازی پردیس آبیک حدود ۱۵ هکتار زمین تحویل پارک علم و فن آوری شد و  بر اساس سند آمایش علم و فناوری استان، با آغاز فعالیت این مجموعه، جزو استان‌های برتر کشور می شویم.

همچنین در جریان بازدید از مرکز رشد هنر و صنایع خلاق که در سرای سعدالسلطنه مرکز رشد هنر و صنایع خلاق در حال احداث می باشد، گفت: با راه اندازی این مجموعه در سه ماه آینده، ۱۶۰ فرد دارای ایده در این مجموعه مستقر می شوند.

مافی تصریح کرد: با رایزنی های انجام شده معاونت علمی برای این پروژه مبلغ 3 میلیارد تومان اختصاص داده و ما امیدواریم در سه ماه پیش رو اجرای اصلاحات این مجموعه به پایان برسد.

وی اضافه کرد: ایده‌های فرهنگ و هنر که از ظرفیت اقتصادی شدن برخوردار هستند در خانه خلاق مورد حمایت قرار می گیرند و در حد توان از طرح های هنرمندان حمایت خواهیم کرد.

مافی همچنین در جریان بازدید همراه خبرنگاران از مجموعه شهید بهشتی که در شهر صنعتی البرز واقع شده، گفت: با توافق صورت گرفته بین سپاه، معاونت حقوقی سپاه، معاونت علمی ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری استان قزوین مجموعه 3 هکتاری شهید بهشتی سپاه تجهیز کارگاهی شد تا تولیدکنندگانی که به سوله صنعتی نیاز دارند در سوله‌هایی که بازسازی شده اند، استقرار پیدا می کنند.

رئیس پارک علم و فناوری استان در بازدید از مرکز نوآوری گیربکس نیز اظهار کرد: دانشگاه به عنوان بستری برای تولید علم مطرح می باشد و با ارائه ایده از سوی نخبگان، ایده آنان در مرکز رشد مورد پذیرش قرار می‌گیرد.

وی افزود: در مرکز مستقر در شرکت نیرومحرکه که علاوه بر سرمایه گذار بودن، خریدار محصولات تولید شده نیز هستند و این موضوع می تواند در رفع دغدغه های بسیاری مجموعه های دانش بنیان که در مساله فروش مشکل دارند، موثر باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پارک علم و فناوری استان قزوین پارک علم و فناوری استان قزوین رئیس پارک علم و فناوری استان راه اندازی مرکز میلیارد تومان دانش بنیان مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینوتکس ۲۰۲۴ میزبان ۳ نوآوری ایرانی
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • ۵۰درصد واحدهای شوینده‌ کشور در قزوین مستقر هستند
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه