Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: کارگروه تخصصی گروه‌بندی پارک‌های علم و فناوری پس از بازدیدهای میدانی، بررسی مستندات و ارزیابی عملکرد پارک در سالیان گذشته، این پارک را حائز احراز عنوان پارک علم و فناوری توسعه‌یافته و سطح یک کشوری معرفی کرد.

عبدالرضا واعظی، تحقق اجرای برنامه راهبردی پنج ساله، توسعه‌ی مراکز رشد در شهرستان‌ها، تأمین و تجهیز فضای فیزیکی، واگذاری اراضی به شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و پذیرش، حمایت از واحدهای فناور، خروج موفق شرکت‌های فناور، صادرات محصولات فناورانه، اشتغال آفرینی و فروش محصولات فناورانه را اصلی‌ترین معیارهای انتخاب پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به‌عنوان پارک علم و فناوری توسعه‌یافته بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی توانسته است ۸۰ درصد از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در برنامه راهبردی پنج ساله را به‌خوبی اجرا کند.

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با اشاره به عقد ۱۲ قرارداد واگذاری اراضی برای ایجاد کارگاه‌های تولید نیمه‌صنعتی و صنعتی فناورانه خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار و ۵۲۴ مترمربع فضای مفید برای فعالیت شرکت‌های مستقر در پارک تأمین و تجهیز شده که بیش از سه برابر معیارهای لازم برای قرارگرفتن در گروه سطح یک پارک‌های علم و فناوری است.

وی اضافه کرد: بر اساس معیارهای کارگروه تخصصی گروه‌بندی پارک‌های علم و فناوری، حداقل باید ۷۵ واحد فناور رشد یافته که ۳۰ واحد درنتیجه فعالیت در مرکز رشد باشند در پارک مستقر می‌شدند که این تعداد در پارک آذربایجان شرقی ۳۱۱ واحد است که ۴۵ واحد فناور آن درنتیجه استقرار در مرکز رشد هستند.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، بر این اساس حدنصاب میزان صادرات به نسبت درآمد می‌بایستی ۰.۰۷ باشد که در پارک استان این نسبت ۰.۲۱۱۴ است.

واعظی با اشاره به خروج موفق ۵۹ شرکت فناور از پارک گفت: به‌طور میانگین در هرکدام از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری استان هشت نفر بیمه‌شده فعالیت می‌کنند که دو برابر متوسط کشوری است.

وی با بیان اینکه اکنون ۴۸۶ واحد فناور و دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی مستقر هستند از پذیرش و حمایت از ۳۱۱ واحد فناور در مراکز رشد فناوری این پارک خبر داد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پارك علم و فناوري پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی واحد فناور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۷۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد

فرهاد ثنائی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اقدام توسط امور اراضی اردبیل نمونه بارزی از کار جهادی است که در این بین جهاد کشاورزی استان اردبیل در سال جهش تولید با مشارکت مردم تمام تلاش خود را برای تحقق برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در اردبیل به کار بسته است.

وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه بررسی عملکرد واحدهای ثبتی و مدیریت‌های امور اراضی استان ها که در ساختمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد شهرستان های اردبیل، نیر و گرمی رتبه های اول تا سوم کشوری و شهرستان مشگین شهر رتبه هفتم را در بین بیش از ۵۰۰ شهرستان احراز کردند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل با بیش از ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک میلیون هکتار اراضی منابع طبیعی از استان های برتر کشوری در زمینه کاداستر اراضی می باشد.

ثنائی بیان کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد اراضی ملی و ۲۷ درصد اراضی کشاورزی کاداستر و دارای سند تک برگی شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: وسعت کم قطعات در اراضی کشاورزی، کوهستانی بودن منطقه و تعلل چندین ساله در تعیین تکلیف اراضی خالصه از جمله مشکلات صدور اسناد اراضی کشاورزی در استان اردبیل است.

ثنائی بیان کرد: ارائه راهکارهای مناسب و همکاری دستگاه‌های ذیربط سبب جهش و پیشرفت چشمگیر در صدور اسناد اراضی کشاورزی در طی ۱۸ ماه اخیر شده است.

وی گفت: پاسخ دهی سریع و دقت بالا و همچنین ارائه راه حل های و ابتکارات نوین در بررسی پرونده ها و رفع مشکلات متقاضیان دریافت اسناد اراضی کشاورزی از جمله موارد موثر در سنجش و انتخاب مدیریت امور اراضی استان اردبیل به عنوان مدیریت برتر کشوری بوده است.

کد خبر 6100900

دیگر خبرها

  • تور علمی دانشجویان واحد تهران جنوب در پارک علم و فناوری پردیس
  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی